Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 €
TVA 0,00 €
Total 0,00 €

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Parteneri Holdmann

Newsletter

Curs Valutar BNR

 
 
In cei peste 18 ani de activitate in Romania, Holdmann s-a afirmat ca principalul furnizor de echipamente sanitare si de igiena de cea mai buna calitate, fiind alegerea numarul 1 in cazul marilor proiecte comerciale, sportive, industriale, sau de birouri si oricand designul, robustetea si garantia, la un pret corect, sunt esentiale.
 
Holdmann se afla in proces de expansiune la nivel national
si regional, strategia de vanzari avand Distribuitorii ca si cel mai important vector.
Politica noastra prevede principii clare si eficiente de sustinere a Distribuitorilor, vizand un parteneriat de lunga durata, benefic ambelor parti. Expertiza Holdmann in materie de marketing si produs este suportul principal pe care se bazeaza Distribuitorul atunci cand acesta face vanzarea directa catre clientul final.
 
Ca si Distribuitor beneficiati de conditii comerciale in functie de unele criterii clar stabilite, iar pentru proiectele importante, conditiile specifice se stabilesc impreuna cu furnizorii nostrii.
 
Pentru a impartasi cu Dvs. succesul produselor Holdmann,
va invitam la o discutie directa privind un parteneriat
cu firma Dvs. 
Sistemul nostru prevede un numar limitat de Distribuitori pe o zona geografica din dorinta de a oferi servicii de cea mai buna calitate clientului final.
 
Asteptam cu interes un e-mail la distributie@holdmann.ro cu o scurta prezentare a business-ului Dvs. dupa care ne vom intalni pentru continuarea si finalizarea discutiilor.
 
Va multumim!