Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 €
TVA 0,00 €
Total 0,00 €

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Parteneri Holdmann

Newsletter

Curs Valutar BNR

 

Divizia AQUA din cadrul companiei noastre este specializata in oferirea de solutii integrate, furnizand echipamente fiabile si cu un design excelent pentru Baile si Toaletele din mediul public, office, hotelier, medical si industrial.

Pasiunea pentru Calitate, Design si pentru lucrul ‘bine facut’ ne inspira si ne determina sa va oferim cele mai bune servicii si produse cu un excelent raport calitate/pret.

 

De-a lungul celor 20 ani de experienta pe piata romaneasca, am prezentat solutii inovative ce au dus la cresterea satisfactiei clientilor Dvs. si la eficientizarea costurilor de operare – costuri aflate in continua crestere (electricitate, apa, deseuri etc).

 

Suntem increzatori ca va vom surprinde cu solutii inovative si in viitor, avand ca obiectiv solutionarea unei probleme stringente : optimizarea costurilor, oferindu-va solutii eficiente pe termen lung, nu doar satisfactii de cost pe termen scurt.

 

 

 Calitatea si verificarea atenta a produselor pe care vi le oferim sunt prioritatea nostra permanenta, din dorinta de a satisface exigentele pe termen lung.


Astfel, cele mai ridicate exigente isi vor gasi raspuns in solutiile inteligente pe care vi le oferim, la costuri si servicii imbatabile. Partenerii nostri au o lunga traditie in domeniu, numaradu-se printre liderii mondiali.

 

Echipa Holdmann